HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.12.2025 21:48
CHP'li Gürer: 2025 verilerine göre ihraç edilmek istenen 291 ürüne sınır reddi verildi
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2025 yılına ait Avrupa Birliği Hızlı Alarm Sistemi (RASFF) verilerine göre Türkiye’den gönderilen 476 ürünün “kusurlu” bulunduğunu belirtti.
-
29.12.2025 10:38
İBB Başkan vekili Nuri Aslan; İstanbul yeni metro araçlarına kavuşmaya hazır. Biz, hiçbir işi yarım bırakmadık, bırakmayız ülke sahipsiz değil. Her zaman bir umut var bu ülkede!
M12 Ümraniye–Ataşehir–Göztepe hattı için planlanan 40 araçlık set, teslim alınarak Ümraniye’deki Behiç Erkin Yerleşkesi’ne indirildi.
-
26.12.2025 08:32
Zincir marketlerin pazar günü kapatılması tartışması büyüyor: İstihdamda yüzde 14 azalma olur diyerek itiraz ettiler
Türkiye'de zincir marketlerin pazar günü kapatılmasına yönelik tartışma büyüyor. Sektörde bu kararı destekleyenlerin yanı sıra itiraz edenlerin sayısı da artıyor. Gıda Perakendecileri Derneği bu konuda bir görüş birliği olmadığını söyledi.
-
25.12.2025 10:38
Erdoğan: Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze eşlik eden Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarını Beştepe Millet Sergi Salonu’nda kabul ederek bir konuşma yaptı.
-
24.12.2025 11:07
Erdoğan AK Parti İl Başkanlarına konuştu: Herkes bilsin ki biz dün olduğu gibi bugün de sulhu sükûndan yanayız!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ























