HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.08.2025 05:24
Mehmet Uçum'dan, 'Terörsüz Türkiye' yorumu: Asıl önemli olan bu geçiş sürecinin rutin dışı bir dönem olduğunu bilerek süreci yönetmektir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum: Türkiye’nin terörün kökten tasfiyesine ilişkin attığı tarihi adımlar büyük önem taşıyor. Asıl önemli olan bu geçiş sürecinin rutin dışı bir dönem olduğunu bilerek süreci yönetmektir
-
13.08.2025 05:16
Devlet Bahçel: Türkiye’nin ağırlaşan, belediyeler başta olmak üzere pek alana yayılan ve yoğunlaşan hukuki davalardan süratle kurtulması, sonuçta adaletin eksiksiz tecellisi sağlanmalıdır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “İç ve Dış Siyasi Gündemle” ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Bahçeli açıklamasında: Milliyetçi Hareket Partisi samimiyet, sağduyu ve özveriyle komisyon çalışmalarına katkı sunacaktır.
-
12.08.2025 09:40
Özgür Özel: 'Erdoğan Devleti çaldırmış, Bize, ‘Devlete Saldırmayın’ diyor'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Bizde rüşvet yok, irtikap yok, yalan yok, zimmet yok. Ama bize karşı iftira var arkadaşlar, suçumuz iktidara geliyor olmak. Biz iktidarı konuşmak yerine iftiraları konuşuyoruz.
-
11.08.2025 17:09
Erdoğan kabine açıklamasında: Terörsüz Türkiye hedefimize ulaşarak şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarının boşa gitmediğini göstereceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
08.08.2025 19:43
Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu 2. toplantısı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında toplandı: üçüncü toplantı 12 Ağustos'ta
Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında toplandı.
-
05.08.2025 07:16
Yankı Bağcıoğlu, YAŞ Kararlarını Değerlendirdi: Siyasi Güç Odaklarının, Hatta Rektörlerin ve Siyasi Parti İl Başkanlarının Etkisinin Olduğu İddia Ediliyor!
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, 2025 YAŞ toplantısına ilişkin açıklama yaptı: "Şahsa özel uygulamalar, TSK’nın geleneksel terfi ve komuta sistemini zayıflatma riski taşımakta"
YAZARLARIMIZ

























