HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.08.2025 17:09
Erdoğan kabine açıklamasında: Terörsüz Türkiye hedefimize ulaşarak şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarının boşa gitmediğini göstereceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
05.08.2025 17:49
TBMM, Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu çalışma usul ve esasları belirlendi: ikinci toplantı 8 Ağustos'ta yapılacak
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde kurulan Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun çalışma usul ve esasları belirlendi.
-
05.08.2025 08:25
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un başkanlığında 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında Meclis’te kurulan komisyon ilk toplantısına başladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz bu komisyonda yeni bir anayasa yazmıyoruz belki ama kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Meclisimiz bin yıllık kardeşliği yeniden hatırlatmakla kalmayacak, siyasal düzlemde yeniden tarif edecektir.” dedi.
-
05.08.2025 07:16
Yankı Bağcıoğlu, YAŞ Kararlarını Değerlendirdi: Siyasi Güç Odaklarının, Hatta Rektörlerin ve Siyasi Parti İl Başkanlarının Etkisinin Olduğu İddia Ediliyor!
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, 2025 YAŞ toplantısına ilişkin açıklama yaptı: "Şahsa özel uygulamalar, TSK’nın geleneksel terfi ve komuta sistemini zayıflatma riski taşımakta"
-
04.08.2025 20:32
Bakan Yerlikaya duyurdu: Sahte diploma ve ehliyetlerle ilgili operasyonlarda 39 ilde 197 kişi yakanlandı, 37 kişi tutuklandı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sahte belgelerle kamu sistemlerine sızan şebekeye yönelik operasyonlarda 197 kişi gözaltına alındı, 37’si tutuklandığı açıkladı.
-
03.08.2025 17:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
YAZARLARIMIZ


















