HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.01.2026 17:34
Özgür Özel Bağcılar'da konuştu: Suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş dışarıda, bu milletin seçtikleri içeride; ‘560 milyar yolsuzluk’ dediniz, 56 kuruş ispat edemediniz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’un Bağcılar ilçesinde gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu: “770 Yılla Yargılanan Suç Örgütü Lideri Aziz İhsan Aktaş Dışarıda, Milletin Seçtikleri İçeride.”
-
15.01.2026 11:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
-
11.01.2026 04:07
Meteoroloji uyardı: 68 ile sarı kodlu uyarı verildi: Hava sıcaklıkları 7 derece düşüyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) tahminlerine göre fırtına ve kuvvetli yağışın hakim olduğu ülke genelinde akşam saatlerinden itibaren Balkanlar'dan gelen yeni bir soğuk hava dalgası etkisini gösterecek.
-
05.01.2026 16:11
Erdoğan: Sayın Maduro ve Venezuela halkı milletimizin dostu olduğunu pek çok kez göstermiştir. İki dost ülke olarak zor günlerimizde birbirimizle dayanışma içinde olmaya önem ve öncelik verdik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı açıklamasında: Türkiye olarak ne bölgemizde, ne başka coğrafyalarda kaos, kargaşa ve gerilim olmasını asla istemeyiz. Kurallara dayalı uluslararası sistemin korunması bu bakımdan önemlidir.
-
02.01.2026 03:56
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli kar yağışı etkili olacak, buzlanma ve çığ tehlikesi var
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2 Ocak Cuma günü hava durumu tahminlerine göre Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Trabzon, Rize, Siirt çevreleri, Giresun'un doğusu, Artvin'in kıyı kesimleri ve Ağrı'nın güney kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
-
29.12.2025 16:27
Ulaştırma Bakanlığı duyurdu: D-100’de ulaşım geçici olarak durdu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yoğun kar yağışı ve kış şartlarına uygun olmayan ağır taşıtların makaslaması nedeniyle D-100 Devlet Yolu’nun Gerede–Karabük kesiminin çift yönlü olarak geçici süreyle trafiğe kapatıldığını açıkladı.
YAZARLARIMIZ






















