HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.02.2025 20:53
Kemal Kılıçdaroğlu; Erdoğan, bildiğim kadarıyla 4-5 kere 'Şaibeli Kurultay' dedi, Nedir şaibe? 'Ya çık açıkla' diyecekler ya da 'Böyle bir şey yoktur' diyecekler!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT TV'de Gökhan Kayış'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu; Türkiye Cumhuriyeti'ndeki 85 milyon vatandaş tefeciye çalışıyor evet. Ben söylemiyorum, buyurun Yeni Şafak söylüyor.
-
02.02.2025 14:38
Erdoğan; Bugün oylarımız arzu ettiğimiz seviyelerde değilse kadınlara yeteri kadar etkin şekilde ulaşamıyor, kendimizi anlatamıyor, haneleri içeriden fethedemiyoruz demektir!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AKP İstanbul İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi'ne katıldı.
-
31.01.2025 13:19
Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek; Bu ülkede demokrasi ve hukuku hakim kılacağız!
Mansur Yavaş; “‘Silivri soğuktur’ ağızlarda… FETÖ döneminden beri ağızlarda pelesenk olmuş… İnşallah iktidar değiştikten sonra, demokrasinin başlangıcı olarak, Silivri'yi kapatalım. Ve yeni bir hayata, özgür günlere hep birlikte yol açalım” diye konuştu.
-
17.01.2025 20:55
Erdoğan; Biz işte buradayız. Gelin millet önünde kara kaplı defterleri ortaya serelim. Bakalım kimin yüzü kızaracak, kim yüzü ak olarak çıkacak?
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Konya 8. Olağan İl Kongresi’nde konuştu; "Sayın Özel başka yerlerde harami arayacağına kendisini fazla yormasın, yanındaki, yöresindeki şahıslara baksın."
-
16.01.2025 15:05
Özgür Özel; Rıza Başkan'ın, İhsan Aktaş ile özel bir irtibatı yok. Ama İhsan Aktaş'ın, Ankara'da çalışan, Meclis'e bir gece yarısı kendine özel bir madde ekletebilecek gücü var!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), hukuksuz biçimde gözaltına alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a destek için İstanbul’a çıkarma yaptı.
YAZARLARIMIZ