HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.01.2026 07:37
İran'da Atatürk etkisi ve Rıza Pehlevi
Sinan Meydan: Atatürk; tam bağımsızlık, ulusal egemenlik, uluslaşma, kadın hakları, akıl ve bilimle çağdaş uygarlığa yönelme ve yurtta barış dünyada barış idealiyle tüm dünyaya, özellikle de ezilen, sömürülen, geri kalmış uluslara yol göstermeye devam ediyor.
-
13.01.2026 13:30
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Emeklinin tabağında yemek yok, Katar Emiri’nin altın tabaklarını sergileyecekmiş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Sayın Erdoğan bir kelimeyi unuttu. Bir kelimeyi. Tarayın dedim geriye doğru. Yok. Hangi kelime? Emekli. Emekli kelimesini unuttu. Ağzına almıyor emekli kelimesini. Lügatinden silmiş."
-
06.01.2026 12:20
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Suriye'deki gelişmelerin Türkiye'yi etkilediğinin farkındayız!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun yatağından kaçırılıp alıkonması, hiçbir devletin, siyasetçinin ve halkın güvende olmadığının en çarpıcı kanıtıdır. Bunu kabul etmek mümkün değildir."
-
06.01.2026 10:30
Devlet Bahçeli: Devlet Başkanı Maduro’ya karşı yapılan gayri meşru ve hukuk dışı saldırıyı nefretle, şiddetle ve her yönüyle sadece kınamıyor, hepten lanetliyorum!
MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin 2026 yılının ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 15 Temmuz’da, casus ve haşhaşi örgütü maşa olarak kullanarak üzerimize salan ABD, Venezuela’da bunun yerine doğrudan müdahale etmiştir.
-
25.12.2025 13:38
Erdoğan: Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze eşlik eden Avrupa Türk toplumunu kimseye ezdirmeyiz!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarını Beştepe Millet Sergi Salonu’nda kabul ederek bir konuşma yaptı.
-
21.12.2025 21:20
Cevdet Yılmaz: 2026 yılında enflasyonu yüzde 20'nin altına indirmeyi, 2027 yılında ise tekrar tek haneli rakamlara ulaşmayı hedefliyoruz!
Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2025 yılında 1,5 trilyon doları aşan bir büyüklük ile nominal bazda dünyanın 16'ncı, satın alma gücü bazında ise dünyanın 11'inci ekonomisi olacağını ifade etti.
YAZARLARIMIZ























