HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.11.2025 10:35
Devlet Bahçeli'den İmralı çıkışı: Alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Herkes üç maymunu oynamanın merakında ısrar ederse, alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem." dedi.
-
11.11.2025 13:40
Özgür Özel: Bu kara düzen gidecek. Yerine yepyeni, adil, çalışanın hakkını alacağı, gelecekten güvence duyulacak yepyeni bir düzen kurulacak!
Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: güçlü yurttaş, güvenli gelecek, kazanan Türkiye için; parti programını ev ev, sokak sokak anlatacağız.
-
11.11.2025 12:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
05.11.2025 12:35
Erdoğan'dan Özgür Özel'e deprem bölgesi tepkisi: Önceden turist gibi de olsa bölgeye yollarını düşürüyorlardı, şimdi artık onu bile yapamıyorlar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.11.2025 10:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
01.11.2025 17:29
Gökhan Günaydın'ın 'TÜİK, Kuyruklu Yalan Üretim Merkezi Hâline Geldi' sözlerine 50 bin TL'lik dava!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Meclis Genel Kurulu'nda TÜİK'in kendisine 50 bin TL'lik tazminat davası açtığını belirtti ve TÜİK'in enflasyon verilerini manipüle ettiğini söyledi.
YAZARLARIMIZ

























