HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.04.2025 18:35
TÜSİAD yöneticileri Turan ve Aras, Şimşek'in de katılacağı Brüksel'deki toplantıya davet edildiler: Savcılığın reddettiği iddia edildi!
Yatırım gelmesi, ekonomimizin düzelmesi için güven ve adil yönetim talebinde bulunan TÜSİAD yönetimi hakkında yurt dışına çıkış yasağı kararı verilmişti.
-
31.03.2025 14:24
CHP'nin 6 Nisan'da toplanacak 21. olağanüstü kurultayında oy kullanacak YSK onaylı delege listesi askıya çıktı!
Sondakika, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Nisan'da Olağanüstü Kurultay kararı aldı. 6 Nisan'da CHP Olağanüstü toplanacak kurultayda oy kullanacak delege listesi askıya çıktı.
-
31.03.2025 13:05
Özgür Özel: Türkiye Tayyip Erdoğan’dan büyüktür. Sokaklarda direnmeye devam edeceğiz. Sonunda biz kazanacağız. Türkiye kazanacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Silivri Cezaevinde İl Başkanımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla, Milletvekillerimizle birlikte sekiz saati bulan bir cezaevi ziyareti gerçekleştirdik.
-
28.03.2025 11:01
Gökhan Günaydın, CHP'nin AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen maddenin iptali için AYM'ye başvurusunu yaptı: Bu Memlekette Kimsenin Mal Varlığı Açısından Garantisi Yok!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen “7539 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” hakkında yürürlüğü durdurma ve iptal istemiyle başvurduktan sonra basın açıklaması yaptı.
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
YAZARLARIMIZ























