HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.04.2025 04:46
Bahçeli, Türk cumhuriyetlerini terk mi etti?
Orhan Bursalı; Acaba iktidarın baş destekçisi olarak kendinize hiç sordunuz mu veya çevrenizdeki yakın arkadaşlarınız sordu mu: Bunca yıllık çabaya rağmen, Türkiye Cumhuriyeti neden dünyada tek bir ülkeyi bile KKTC’yi tanımaya ikna edemedi?
-
14.04.2025 10:00
Azmi Karamahmutoğlu: Üç aydır Ümit Özdağ, AKP hükümetinin ve onun politikalarının siyasi rakibi olduğu için tutuklandı, hapsedildi!
Azmi Karamahmutoğlu; AB'nin temsilcileri Türkistan’daydı. Türk Cumhuriyetleri ile yaptıkları toplantıda (Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan) 12 milyar avroluk yardım, destek karşılığında Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde büyükelçilik açması istendi.
-
12.04.2025 21:16
Müsavat Dervişoğlu'ndan Erdoğan'a: Türk milletinin tartışılacak millî ve manevi hiçbir değeri yoktur!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu; "Yaptıkları görüşmelerin, yaşama geçirilen sürecin Türk milletine hiçbir faydası yoktur. Bu, Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir parçasıdır. Bu proje ABD'nin, İsrail'in, batı emperyalizminin işine yarar" değerlendirmesini yaptı.
-
12.04.2025 07:20
Özgür Karabat: Katar Türkiye’nin aleyhine tatbikatlara katılıyor, AKP Kıbrıs’ta seyirci kalıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat; "AKP halk desteğini yitirdikçe jeopolitik hamlelerle ayakta kalmaya çalışıyor ve bu süreçte Türkiye’nin ulusal çıkarlarını göz ardı ediyor."
-
09.04.2025 07:15
Müsavat Dervişoğlu; Trump, Netanyahu ve Erdoğan birlikte poz verecek!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu; Sayın Erdoğan? Muhalif dediğiniz Türk evlatlarına hapishaneler, zindanlar, Silivriler yetmedi de şimdi de bizleri evlere mi hapsedeceksiniz?
YAZARLARIMIZ






















