HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.03.2026 21:57
Özgür Özel: ABD ve İsrail’in İran’a saldırdığı saatlerde, AKP ve Erdoğan bu sefer Bolu’ya saldırdı. Tanju Özcan’a saldırdı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul 2’nci Seçim Bölgesini temsilen Eyüpsultan’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
02.03.2026 18:00
Özgür Özel: Biz devletin kurumlarını ele geçirmek için değil; güçlü, bağımsız, tarafsız kurumları oluşturmak için geliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen ‘Milletle Birlikte, Milletin Emrinde’ buluşmasına katıldı.
-
25.02.2026 18:17
Müsavat Dervişoğlu: Yeniden ısıtılan 'İmralı statüsü' tartışması sadece bir hukuk meselesi değil, bir egemenlik sorunudur
Bu tartışma masum değildir. 'İmralı'nın statüsü' diye bir şey yoktur. İmralı, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümranlık sahasında bulunan, üzerinde Türk bayrağı dalgalanan bir cezaevidir." dedi.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
18.02.2026 11:00
CHP TBMM Gurup Başkanvekili Gökhan Günaydın: Türkiye Gıda Enflasyonunda OECD Şampiyonu
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Ramazan ayı öncesi derinleşen ekonomik krizi verilerle gözler önüne sererken, parti içi ayrılık iddialarına sert bir dille son noktayı koydu.
-
29.01.2026 09:05
Özgür Özel, yeniden Genel Başkanlığa seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu İYİ Parti Genel Merkezinde ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı ziyaret sonrası basın açıklaması yaptılar. Özgür Özel: “Erdoğan ve Bahçeli, İddianamenin Arkasından Çekildiler, Savunacak Hiçbir Şey Bulamıyorlar.”
YAZARLARIMIZ


















