HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.08.2025 10:50
Devlet Bahçeli, Özgür Özel'in Aydın mitingi sözlerine tepki gösterdi: CHP Genel Başkanı’nın her sözü yalan ve yamuk, her iddia ve ifşası yaban ve yanıltıcıdır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Aydın Mitinginde Yaptığı Yalan ve İftiralara Cevap Mahiyetinde yazılı basın açıklaması yaptı.
-
18.08.2025 20:58
İBB'ye yönelik 9. dalga operasyonda; Şimdiye kadar 8 kişi tutuklandı, 26 kişi adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı
Güney'in de aralarında bulunduğu 20 kişi savcılık ifadelerinin ardından tutuklama, 24 kişi ise adli kontrol tedbiri uygulanması istemiyle Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk edildi.
-
16.08.2025 13:45
ABB'den Mansur Yavaş'a atılan AKP'ye geçiyor iftirası açıklaması: Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yapmaktadır ve aynı çatı altında da yapmaya devam edecektir!
Sosyal medya ve bazı basın organlarında çıkan Mansur Yavaş AKP'ye geçiyor iftira haberleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın hesabından yapılan duyuru ile yalanlandı.
-
16.08.2025 06:02
Hacı Bektaş Veli'nin hayatı, dünya görüşü ve Bektaşilik
Hacı Bektaş Veli Kırşehir yöresindeki Suluca Karahöyük’e (Hacımköy) yerleşiş, Orta Anadolu’yu dolaştıktan sonra Anadolu kültürünü, Anadolu insanının gelenek ve göreneklerini özümseyerek yeni bir bilim ve öğreti merkezi kurmuştur.
-
09.08.2025 04:26
İSKİ’den 2 Milyar liralık dev yatırım: Beykoz-Çekmeköy İlçeleri Riva Atık Su Tünelleri için çalışma başladı. Proje Karadeniz’e atık su karışmasına son verecek!
İBB’nin köklü kuruluşu İSKİ, Riva Deresi’nden Karadeniz’e atık suların karışmasına son verecek, güncel maliyeti 1 milyar 980 milyon TL olan projeyi hayata geçiriyor.
-
07.08.2025 05:42
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden plaj işgaline sıkı denetim
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, sahilleri izinsiz kapatarak şezlong kiralayanlar ve malzemelerini koyan işletmeleri uyardı. Uyarıları dikkate almayan işletmelere de gerekli yaptırım uygulandı.
-
05.08.2025 08:25
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un başkanlığında 'Terörsüz Türkiye' süreci kapsamında Meclis’te kurulan komisyon ilk toplantısına başladı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Biz bu komisyonda yeni bir anayasa yazmıyoruz belki ama kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Meclisimiz bin yıllık kardeşliği yeniden hatırlatmakla kalmayacak, siyasal düzlemde yeniden tarif edecektir.” dedi.
-
04.08.2025 11:37
Devlet Bahçeli: 'Terörsüz Türkiye' hususunda tarihi gelişmeler yaşanmaktadır
Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, 'Terörsüz Türkiye' çalışmalarını ve gündemi değerlendirdi: Hangi kara propaganda devreye alınırsa alınsın Türkiye’mizin önü açıktır. Bir kere yükselen bayrak asla inmeyecek, asla gölgelenemeyecektir. Güvence Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’dır.
YAZARLARIMIZ


















