HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.08.2025 15:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
29.08.2025 13:07
TBMM, Kurtulmuş’un başkanlığında, İsrail'in Gazze saldırısı gündemi ile toplandı: İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarındaki her eylemi uluslararası hukukun ihlalidir!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail soykırım politikalarından dönene kadar, vazgeçene kadar BM dahil tüm uluslararası kuruluşlardaki üyeliklerinin askıya alınmasını teklif ediyorum, uluslararası camiaya ilan ediyorum.” dedi.
-
07.08.2025 19:03
Ekrem İmamoğlu, The Economist'e yazdı: Türkiye Yurtta Barışı Dünyada Saygınlığı Nasıl Sağlayabilir
İBB Başkanı İmamoğlu, The Economist'e yazdı: "Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un tutuklu büyükşehir belediye başkanı ve ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayıdır."
-
15.07.2025 12:15
Gökhan Günaydın'dan 15 Temmuz mesajı; FETÖ devlete sızdı” diyenler, dünün üstünü örtmeye, bugünü ve yarını gözlerden kaçırmaya çalışanlardır!
Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın mesajında; Gülen cemaatinin darbe yapacak güce kavuşmasının nedeni devlete sızması değil, AKP ile koalisyon halinde çalışmasıdır.
-
09.07.2025 06:45
Müsavat Dervişoğlu'ndan metan gazı şehitleri için tepki: Türkiyem 12 evladını, 12 askerini bu şekilde yitirmiş olamaz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getirin. Sadece en düşük maaşla sınırlı kalmayın, daha yüksek emekli aylığı alanlara da aynı oranda artışı yansıtın." dedi.
YAZARLARIMIZ
























