HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.08.2025 10:50
Devlet Bahçeli, Özgür Özel'in Aydın mitingi sözlerine tepki gösterdi: CHP Genel Başkanı’nın her sözü yalan ve yamuk, her iddia ve ifşası yaban ve yanıltıcıdır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Aydın Mitinginde Yaptığı Yalan ve İftiralara Cevap Mahiyetinde yazılı basın açıklaması yaptı.
-
19.08.2025 06:39
Mansur Yavaş'tan İnan Güney'in tutuklanmasına tepki: Unutmayın: Hak, Hukuk, Adalet yoksa, aş da yok; iş de yok; ekmek de yok!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Mansur Yavaş, Beyoğlu Belediye Başkanının tutuklanmasına tepki gösterdi: "CHP’li belediye başkanları söz konusu olduğunda hukuk maalesef tersine işliyor."
-
17.08.2025 06:28
CHP'li Gürer: Verimli tarım için toplulaştırma şart. Miras yoluyla bölünen arazilerde hem ekimden vazgeçiliyor hem de sınırlı verimlilik sağlanıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer “Ülkemizde tarımın önemli sorunları var. Bu sorunlardan biri de toplulaştırmayla ortadan kaldırılmaya çalışılan parçalanmış araziler.
-
16.08.2025 17:52
Özgür Özel Hacıbektaş'ta konuştu: En yapıcı katkıları sağlamak üzere komisyonun içindeyiz; 29 maddelik sunduğumuz pakette Alevi canların birikmiş sorunlarını çözmesi açısından önemli madde var
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Nevşehir’de 62’nci Ulusal ve 36’ncı Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Töreni’ne katıldı. Özgür Özel, ödül töreninde “Dostluk ve Barış Ödülü”nü Sanatçı Zülfü Livaneli’ye verdi.
-
16.08.2025 09:48
Yankı Bağcıoğlu: Askeri Araçlar, Orman yangınlarıyla mücadelede hayat kurtarabilir
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, dünya genelinde başarılı örnekleri bulunan bu yaklaşımın, Türkiye’nin savunma sanayi potansiyeliyle birleştiğinde, afetlere karşı hızlı ve etkili çözümler sunabileceğini belirtti.
-
16.08.2025 09:22
Sözleşme Masasında bulunanlarla birlikte 11 Konfederasyondan ortak karar: 18 Ağustos'ta memurlar 1 günlük iş bırakıyor!
Kamu çalışanlarının maaş, sosyal hak ve çalışma koşullarına ilişkin 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde talepleri karşılanmayan memurlar iş bırakıyor. Memurlar 18 Ağustos 2025 Pazartesi 1 gün iş bırakıyor!
YAZARLARIMIZ






















