HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.08.2026 14:42
Gürer: Pazarda ürün var olsa da emekli alamadığı ürüne tezgahta bakıp geçiyor!
CHP Niğde Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman, Köy İşleri Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer, tarımda kamucu, planlı üretim ve öngörülebilir bir yönetim olmayışının rafta ürünün fiyatının düşmemesine neden olduğunu söyledi.
-
28.07.2026 14:51
Tunç Soyer'in avukatlarından hak ihlali açıklaması; Olmayan bir suç var edilemez!
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in avukatları açıklamasında: "1 yılı aşkın süredir iddianamenin yazılmaması, 3 kez Savcı değişmesi hukuki süreci sürüncemede bırakmış, “makul” süre aşılmıştır."
-
28.04.2026 03:05
Fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu kanunu bu hafta TBMM'de
TBMM Genel Kurulu, fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren Tapu Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.
-
24.02.2026 13:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
YAZARLARIMIZ

























