HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.04.2026 13:17
CHP'li Gürer: İktidar 'uçuyoruz' diyor! 'Uçan fiyatlar' Emekli kredi ve borç ile yaşama tutunmaya çalışıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “Yaş almış nüfusun 2025’in ilk 9 ayında toplam 223 milyar 61 milyon TL kredi kullanmış. Bu para lüks tüketim için değil; ekmek için, aş için, ısınmak için, yaşamı idame ettirmek için çekiliyor.
-
02.04.2026 09:34
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 15. oturumu görüldü: 18 kişinin tahliyesi oybirliğiyle alındı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 15. oturumu 2 Nisan 2026 Perşembe bugün Silivri'de görüldü. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısında savunma yapıyor.
-
01.04.2026 06:09
II. İnönü Zaferi: ‘Milletin Kötü Kaderini Değiştiren Zafer’
Sinan Meydan; Emperyalist işgalcilere ve yerli işbirlikçilerine karşı kazanılan Türk Kurtuluş Savaşı’nın en önemli zaferlerinden biri durumunda ki II. İnönü Zaferi, Atatürk’ün ifadesiyle “milletin makûs talihini (kötü kaderini) değiştirmiştir.”
-
27.03.2026 10:47
ABD-İsrail’in İran’a saldırılarında 27. gününde: İran'dan atılan füzeler İsrail'de Tel Aviv şehir merkezine düştü 1 ölü 3 yaralı
ABD ve İsrail'in "nükleer müzakereler" devam ederken 28 Şubat'ta İran'ı vurmasıyla başlayan ve İran'ın misilleme saldırılarıyla devam eden Orta Doğu'daki savaş 28. gününe karşılıklı hava saldırılarıyla girdi.
YAZARLARIMIZ

























