HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.03.2026 10:35
Devlet Bahçeli: Siyonist eşkıyalık dürte dürte, ite ite ABD’yi İran’a saldırtmıştır. Müzakereler kisvesiyle İran’a tuzak kurulmuştur!
Devlet Bahçeli: Hamaney’in ölümünden sonra MOSSAD ajanlarının yıkıntılar altındaki anlık görüntüleri kayda alarak Netenyahu’nun ofisine göndermesi dehşet uyandıran bir organize saldırganlığın göstergesi değildir de nedir?
-
03.03.2026 00:00
3 Mart devrim yasalarının, halifeliğin kaldırılmasının 102. yıl dönümü
102 yıl önce bugün, 3 Mart 1924’te Halifelik, Şeriyye ve Evkaf Vekâleti kaldırıldı ve Tevhidi Tedrisat (Eğitimde Birlik) Yasası kabul edildi. Bu üç yasanın kabul edilmesiyle laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmış oldu.
-
02.03.2026 15:08
CHP'li Yankı Bağcıoğlu’ndan Kıbrıs Adasına yönelik hava tehditleri açıklaması: hava savunmasından siber güvenliğe kadar geniş bir yelpazede önlemler devreye sokulmalıdır!
CHP'nin Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu, Kıbrıs adasına yönelik hava tehditlerinin artığını, deniz ticaretinin de risk altında olduğunu belirterek, bu konudaki uyarıları paylaştı.
-
26.02.2026 12:31
Eurocities ve B40 Balkan Şehirleri Ağı üyesi Avrupalı belediye başkanlarının, Silivri'de tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşmesine izin verilmedi
Adalet Bakanlığı’ndan istediği izni alamayan Eurocities ve B40 Balkan Şehirleri Ağı üyesi Avrupalı belediye başkanları, İBB Başkanvekili Nuri Aslan tarafından Saraçhane’de ağırlandı.
-
25.02.2026 18:17
Müsavat Dervişoğlu: Yeniden ısıtılan 'İmralı statüsü' tartışması sadece bir hukuk meselesi değil, bir egemenlik sorunudur
Bu tartışma masum değildir. 'İmralı'nın statüsü' diye bir şey yoktur. İmralı, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümranlık sahasında bulunan, üzerinde Türk bayrağı dalgalanan bir cezaevidir." dedi.
YAZARLARIMIZ


















