HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.06.2026 11:15
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 59. oturumu görüldü: Danışman Murat Ongun’un ifade veriyor
İBB Başkan Danışmanı ve Medya A.Ş. Başkanı Ongun; Benim meslek büyüğüm olan Soner Yalçın'a, Ruşen Çakır'a, Şaban Sevinç'e, Yavuz Oğhan'a talimat veremeyeceğimi öğrenirlerdi.
-
29.06.2026 00:28
TBMM Genel Kurulunda, bu hafta TSK ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi ile 12. Yargı Paketi görüşmeleri var
TBMM Genel Kurulu, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili düzenlemeleri de içeren kanun teklifi ile kamuoyunda "12. Yargı Paketi" olarak bilinen kanun teklifinin görüşmelerine başlayacak.
-
27.06.2026 07:58
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; NATO Zirvesi öncesinde, Ankara’da adı konmamış bir OHAL var!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu: NATO zirvesi için makyajlanması kabul edilemez. Bu kentin kaynakları yabancı heyetlere şirin görünmek için değil; bu şehirde yaşayan, üreten bizzat Ankara halkı ve kamu emekçileri için harcanmalıdır!
-
26.06.2026 10:21
Gökhan Günaydın; Sosyal Medyaya Bant Daraltma ve 15 yaş altına yasak getiren Torba Kanunu AYM’ye taşıdık
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, sosyal medyaya yüzde 90'a varan bant daraltması ve 15 yaş altına yasak getiren torba kanunun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduklarını açıkladı.
-
25.06.2026 14:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan transfer edilen üç belediye başkanına rozet taktı; Siyaset felsefemizin temelinde insan vardır, insana saygı vardır
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
25.06.2026 10:00
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 57. oturumu görüldü
İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 59 kişinin tutuklu yargılandığı 414 sanıklı İBB Davası’nın 57. oturumunda sanıklar hakim karşısında ifade veriyor.
YAZARLARIMIZ

























