HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.12.2025 12:32
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Genel Kurulunda 2026 yılı bütçesini sundu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "2026 yılı, Orta Vadeli Programımızın en kritik yılıdır. Çünkü 2026, hem attığımız adımların sonuçlarının görünür hale geleceği hem de reformlarımızın meyve vereceği eşik bir yıl olacaktır." dedi.
-
03.12.2025 07:11
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: 'Yeni dünya düzeni: Küresel sermayenin artan egemenliği'
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni düzende bir rolünüz yoksa tampon ülke olmaktan öteye gidemezsiniz. Bu nedenle Türkiye; başta Ortadoğu olmak üzere, Türk Dünyası, Kafkasya ve Akdeniz’de çok merkezli dayanışma blokları kurmak zorundadır.
-
25.11.2025 14:14
Erdoğan: Kadına ve çocuğa karşı şiddet bir insanlık suçudur, insanlığa ihanettir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle düzenlenen programa katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























