HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.11.2025 07:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
-
19.11.2025 07:35
Müsavat Dervişoğlu: Sayın Bahçeli nereye isterse oraya gitsin. İster İmralı'ya, isterse Kandil'e; Milletin gideceği istikamet bellidir ve hiç kimse bunu değiştiremeyecektir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM’de düzenlenen partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
-
05.11.2025 09:35
Erdoğan'dan Özgür Özel'e deprem bölgesi tepkisi: Önceden turist gibi de olsa bölgeye yollarını düşürüyorlardı, şimdi artık onu bile yapamıyorlar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.11.2025 07:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
-
26.10.2025 23:27
Özgür Özel'den casuzluk tutuklaması açıklaması: Bugün bizim için bir bitiş değil, başlangıçtır; Bu acizler bitmiştir!
Özgür Özel: Ekrem İmamoğlu'ndan ve arkadaşlarımızdan ne terör örgütüne destek, ilk başta söyledikleri gibi kent uzlaşı üzerinden terör örgütü ile ilişkiyi, ne hırsızlığı, ne yolsuzluğu ispat edemediler.
-
14.10.2025 07:15
Devlet Bahçeli; 27 Şubat İmralı açıklaması dışında hiçbir söz, tez, teklif ve değerlendirmenin hükmü yoktur!
Devlet Bahçeli, konuşmasında Özgür Özel'e çattı; CHP Genel Başkanı geçen hafta bize parmak sallayarak konuştu. Öfkeden deliye dönmüş, sinirden sanki nöbet geçiriyormuş gibiydi. Kendisine sakinlik ve soğukkanlılığı temenni ediyorum.
YAZARLARIMIZ


















