HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
31.05.2025 03:51
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı; Vasallığa doğru mu?
Cumhuriyet Halk Partisinin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Vasallığa doğru mu?' başlıklı köşe yazısı T24''de yayımlandı. Kılıçdaroğlu; uzun vadede Türkiye’yi kararsız, öngörülemez ve güvenilmez bir aktör konumuna sürüklemiştir.
-
29.05.2025 12:10
CHP Genel Başkanı Özel DİSK’i ziyaret ettiği gün Genel-İş Sendikası İzmir'i felç eden grevi başlattı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Temmuz’da Asgari Ücrete Ara Zam Verilmemesi Hükümetin İntiharı Olur.” Ziyaretin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile birlikte ortak basın açıklaması yaptı.
-
29.05.2025 01:51
TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda ve 660 Sayılı KHK'de değişiklik yapılmasına dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi
TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda ve 660 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi.
-
28.05.2025 10:08
Müsavat Dervişoğlu: Akıllarınca hedefleri hazırladıkları anayasayı DEM işbirliğiyle geçirmektir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, "Akıllarınca hedefleri hazırladıkları anayasayı DEM işbirliğiyle geçirmektir. Şunu herkes bilmelidir ki biz bu kuşatmayı yaracağız, bu hezeyanlara geçit vermeyeceğiz, korku duvarlarını yıkacağız ve bu ablukayı dağıtacağız." dedi.
YAZARLARIMIZ