HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.08.2026 17:38
CHP Sözcüsü Müslim Sarı, MYK açıklamasında: Bugün beş ilimizde atama yaptık. Üç ilimizde de yetki verdik
CHP Sözcüsü Sarı; Bugün beş ilimizde atama yaptık. Üç ilimizde de yetki verdik, MYK olarak ilgili birime yetki vermiş bulunuyoruz. MYK kararı beklenmeksizin geri kalan üç ilimizde de atama olacak.
-
09.08.2026 21:39
İYİ Partili Poyraz’dan 'çerçeve yasa' tepkisi: Bu gelen yasa dayanışma değil, toplumsal bütünleşme de değil
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, "Terörsüz Türkiye" adı altında yürütülen sürecin KCK ve PKK terör örgütü yöneticileri, üyeleri ve kurucularına ilişkin bir süreç olduğunu savundu.
-
07.08.2026 00:35
Özgür Özel 'Çerçeve yasa' açıklaması: Meclis zemininde çözülmesine yönelik geçmişten beri takındığımız tutumumuzu sürdüreceğiz!
Özgür Özel "Çerçeve yasa"ya ilişkin soruyu yanıtladı: "Genel Kurul'a geldiğinde ilk günden beri takındığımız ilkesel tutumumuza uygun olarak davranacağız ama kanun teklifine imza atma gibi bir çabamız yok”
-
04.08.2026 11:45
Özgür Özel, partisinin ilk grup toplantısında konuştu: Pusulamız millet, rotamız iktidar. YENİ Partililer, yürüyelim arkadaşlar!
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Geleceğimizi inşa edeceğimiz bu üç ayda sizleri harcı karmaya, tuğlayı koymaya, yeni ve büyük bir evi inşa etmeye davet ediyorum.
-
03.08.2026 12:35
Adalet Bakanı Gürlek, 525 hâkim ve cumhuriyet savcısı hakkında esasa ilişkin kararda 84 hâkim ve savcı meslekten çıkarıldı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hâkim ve cumhuriyet savcılarının büyük ekseriyetinin görevlerini hukuka, vicdana ve meslek onuruna bağlılıkla yerine getirdiğini vurguladı.
-
03.08.2026 10:30
İBB Başkanvekili Nuri Aslan'dan Tuzla açıklaması: Mesele siyaset meselesi de değildir. Mesele kanundur, hukuktur. Mesele kamu yararıdır!
İBB Başkanvekili Nuri Aslan, Tuzla’da 2017’den bugüne gerçekleştirilen emsal transferi uygulamalarına ilişkin kamuoyuna yansıyan iddialara ilişkin önemli açıklamalar yaptı
-
01.08.2026 19:43
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Programı’na katıldı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Programı’na katıldı.
YAZARLARIMIZ

























