HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.07.2025 07:40
Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında yaptığı konuşmada, “Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Türkiye Yüzyılı ülkümüzü adım adım kuvveden fiile çıkartıyoruz” dedi.
-
15.07.2025 07:19
Özgür Özel: Son operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de katıldığı canlı TV programında konuştu: “Son Operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar.”
-
09.07.2025 09:02
Gökhan Günaydın, Adalet Bakanlığı önünde konuştu: Ne yoldaşlarımızı hapishanelerde terk ederiz, ne döner Ankara'ya sizin gibi salon siyaseti yaparız, ne de size teslim oluruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Memlekette yargı düzeni olsaydı sizler gün yüzü görmezdiniz. Ama şimdi utanmadan CHP üzerine bir operasyonla güya 102 yıllık partimizi çökertmeye çalışıyorsunuz."
-
09.07.2025 06:42
Ali Babacan’dan iktidara da muhalefet de çağrı: 'Gelin ‘Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim'
Yeni Yol grubunda konuşan Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yolsuzlukla kapsamlı bir mücadele çağrısı yaparak “Samimiyseniz gelin, Meclis’te bir Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu kuralım.”
-
07.07.2025 10:05
Gökhan Günaydın; CHP'li 61 vekilin dokunulmazlığıyla ilgili tezkere Meclis'te
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan günaydın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 135 milletvekilinin 61’i hakkında 240 adet yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin TBMM’de olduğu duyurdu.
YAZARLARIMIZ

















