HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.01.2026 10:06
Özgür Özel: Çankırı eti bin liraya değil; önce 500 liraya, sonra 300 liraya yemek istiyorsa çare bu iktidarı değiştirmektedir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Çankırı’dan, Anadolu’nun kalbinden dünyaya sesleniyorum: Trump’ın düzeni, dünya düzeni olamaz. Ya bu çılgınlığa direnilecek ya da bu Trump teker teker bütün dünyanın tepesine binecek!
-
13.12.2025 13:52
Özgür Özel Kayseri'de konuştu: Öğrenci kurtulmadan, polis kurtulmaz. Esnaf kurtulmadan, köylü kurtulmaz. İşçi kurtulmadan memur, emekçi kurtulmadan emekli kurtulmaz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kayseri’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
13.12.2025 07:13
İnşaata Bakarken
Melih Aşık; Apartman dönüşüme girdi yıkıma hazırlanıyor. Çalışan ustaları izliyoruz. Her biri 60 - 70 yaş bandında adamlar. Evinde bir köşede oturacak ve torun sevecek yerde günde 10 saat işçilik yapıyorlar. Belediyelerin yol inşaatlarında aynı yaşlı nesli görebilirsiniz. Peki çocukları nerede ?
-
10.12.2025 19:41
Yankı Bağcıoğlu; Savunma sanayi, milli güvenlik ve personel konularındaki tespit, değerlendirme ve önerilerini açıkladı
CHP Milli Savunma Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcıoğlu, genel merkez düzenlediği aylık bilgilendirme toplantısında, savunma ve milli güvenlik politikalarına dair tespit, değerlendirme ve önerilerini paylaştı.
-
08.12.2025 19:10
Özgür Özel: Yoksullukla yönetmeye değil, yoksulluğu yok etmeye geliyoruz!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda, 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerinde yapılan oturuma katıldı ve bütçe üzerine partisinin eleştirilerini kamuoyu ile paylaştı.
YAZARLARIMIZ























