HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.06.2025 12:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
24.06.2025 21:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
23.06.2025 16:15
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği: Zeytinlikler Geleceğimizdir, Zeytin ağacı yaşamdır. Yaşamı savunmak herkesin görevidir!
ÇYDD; Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda kabul edilen ve zeytinlik alanların madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifi, doğa ve toplumun ortak geleceği için büyük bir tehdittir.
YAZARLARIMIZ