HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.07.2025 18:23
En düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik düzenleme komisyonda torba yasa içinde kabul edildi
AKP milletvekillerinin imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
01.07.2025 10:30
Sondakika: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek
Görevsizlik kararı kaldırıldı: CHP kurultayı davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. CHP’nin 38'inci Olağan Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan dava ertelendi. Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesi bir sonraki duruşmayı 8 Eylül'e ertelenmişti.
-
01.07.2025 09:16
Sinan Ateş'in kişisel bilgilerinin temini davasının, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki 2 sanıklı dava ile birleştirilmesine karar verildi
Ankara 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 8 sanığın, ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yayma'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından yargılandığı davanın duruşması görüldü.
-
01.07.2025 07:32
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi doğru zamanda atılan doğru adımdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; İhmalkârlıktan, dikkatsizlikten, düşüncesizlikten, tedbirsizlikten, pervasızlıktan, magandalıktan veya sabotajlardan kaynaklı yangınlar artık tahammül sınırlarından taşmıştır.
YAZARLARIMIZ





















