HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
14.08.2025 13:17
Erdoğan, AK Parti 24. Kuruluş Yıl Dönümü töreninde konuştu: Türkiye kronik sorununu çözmek için tarihî bir fırsat yakalamıştır!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti 24. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
12.08.2025 09:40
Özgür Özel: 'Erdoğan Devleti çaldırmış, Bize, ‘Devlete Saldırmayın’ diyor'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: Bizde rüşvet yok, irtikap yok, yalan yok, zimmet yok. Ama bize karşı iftira var arkadaşlar, suçumuz iktidara geliyor olmak. Biz iktidarı konuşmak yerine iftiraları konuşuyoruz.
-
11.08.2025 17:09
Erdoğan kabine açıklamasında: Terörsüz Türkiye hedefimize ulaşarak şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıklarının boşa gitmediğini göstereceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
06.08.2025 18:27
Özgür Özel Tuzla'da konuştu: 'Bakan Yardımcın 10 Diplomayı Övünerek Yazmış, Torbacıyı Narkotik Şube Müdürü Yapmış Namussuzlar'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Tuzla’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Özel: Rejimin, AK Parti rejiminin pislik paçasından akmaktadır.
-
04.08.2025 21:13
Mustafa Kemal Atatürk, 104 yıl önce 5 Ağustos 1921'de Başkomutan ilan edildi
Milli mücadele yıllarında bugünlerde olduğu gibi pek çok zor dönemden geçtik. O dönemde vatanımızı ve milletimizi yok olmaktan kurtaran Mustafa Kemal, bundan tam 104 yıl önce bugün, 5 Ağustos 1921’de Başkomutan seçilmiştir.
-
03.08.2025 17:22
Müsavat Dervişoğlu, 'Birinci Vazifen' mitinginin ilkinde konuştu: PKK’nın ve onun elebaşı terörist Apo’yu Kürt’e temsilci atamaya kalkıyorlar!
Müsavat Dervişoğlu, "Birinci Vazifen" mitinginde konuştu: "Kanun teklifimizi ve araştırma önergemizi reddedenler Öcalan isteyince hemen komisyon kuruyorlar."
YAZARLARIMIZ



















