HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.12.2025 14:00
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki dinamizmi, kenetlenmeyi, bütünleşmeyi ve milletin bundan duyduğu heyecanı gördü. Morali bozuk!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Silivri’de Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklularla görüşmesi sonrası açıklama yaptı.
-
29.11.2025 09:00
Özgür Özel CHP'nin 39. Kurultayında konuştu: Bu mücadele, yeninin eskiye karşı mücadelesidir!
Özgür Özel: Ben size mücadele vadediyorum. Ben size 100 yıl önce olduğu gibi gerekirse ölümü göze almayı, ama işgale teslim olmamayı vadediyorum. Ve tüm mücadelenin sonunda size iktidar vadediyorum, iktidar vadediyorum.
-
20.11.2025 21:07
Yankı Bağcıoğlu: Bölgedeki artan silahlanma karşısında Türkiye caydırıcılığını güçlendirmelidir
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, özellikle Yunanistan’ın hava ve deniz kuvvetlerine yönelik modernizasyon adımlarının ve çevre ülkelerdeki kapasite artışının Türkiye açısından stratejik sonuçlar doğurduğunu belirtti.
-
18.11.2025 07:35
Devlet Bahçeli'den İmralı çıkışı: Alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Herkes üç maymunu oynamanın merakında ısrar ederse, alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem." dedi.
-
16.11.2025 13:25
Özgür Özel Kilis'te konuştu: Yerel yönetimlerde Türkiye'nin yüzde 65'i değişti, şimdi sıra; baştaki iktidarı değiştirmeye, milletin yüzünü güldürmeye geldi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te düzenlenen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Mansur Yavaş Başkanıma Kilis’e sahip çıktığı, Hakan’a abilik, kardeşlik yaptığı için yürekten teşekkür ediyorum.
YAZARLARIMIZ

























