HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.11.2025 09:46
Tülay Hatimoğulları: Barışı örgütleyecek ve ruh katacak olan demokratik siyaset alanıdır
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları TBMM'de partisinin haftalık grup toplantısında konuştu. Hatimoğulları: çocukların, kadınların, yaşlıların emeğinin sömürüldüğü kapitalist sistemle mücadele edeceklerini söyledi.
-
10.11.2025 14:17
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'dan 10 Kasım mesajı: Büyük liderin manevi şahsiyeti huzurunda söz veriyoruz: Hep birlikte daha çok çalışacağız!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yılı nedeniyle mesaj yayımladı.
-
09.11.2025 15:50
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı: Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin yıl dönümünde mesaj yayımladı.
-
05.11.2025 09:10
Özgür Özel'den cumhur ittifakı göndermesi: onların arasında çatlak olsa ne olur, su sızsa ne olur, su sızmazsa ne olur? Sızdığında kötülük sızıyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, eski Başbakan ve partisinin üçüncü Genel Başkanı Bülent Ecevit’in Devlet Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı.
-
01.11.2025 10:10
Selahattin Demirtaş: Siz sürekli ileriye bakın, hızla hedefe doğru ilerleyin!
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan yeni mesaj geldi. Demirtaş: Sizler barışın, özgürlüğün, demokrasinin ve kardeşliğin yolcularısınız ve her daim yola odaklanmalısınız, açılan yoldan ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemelisiniz.
-
26.10.2025 18:24
Özgür Özel, Çağlayan adliyesi önünde konuştu: Erdoğan’a ‘Senin bakanların, MİT Başkanın bu verilere niye sahip çıkmadı?'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Casuslukla suçlanan Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Çağlayan Meydanı’nda gerçekleştirilen halk buluşmasına katıldı.
-
15.10.2025 20:20
Müsavat Dervişoğlu: Yürütülen sıkı para politikası, yüksek faiz oranları ve azalan alım gücü hem vatandaşın hem de şirketlerin kredi ve kredi kartı ödemelerini imkansız hale getirmiştir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, doğudan batıya, kuzeyden güneye Türkiye'yi ilgilendiren pek çok gelişme yaşandığını belirtti.
YAZARLARIMIZ

























