HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.03.2026 20:45
Özgür Özel: ‘Türkiye’de olmayan meşruiyeti Trump’ta arayarak iktidara tutunmaya çalışıyorlar’
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bolu’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı. Tutuklu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın annesi ve babasıyla birlikte vatandaşların karşısına çıktı
-
24.02.2026 07:26
Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye’ye hizmet eden İmralı’nın statü açığı nasıl kapatılacaktır? Samimiyetle bu tartışmanın yapılarak makul, akla ve vicdana müzahir sonucuna kısa sürede ulaşılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Af ve cezasızlık algısına prim vermeden ihtiyaç duyulan yasal düzenlemelerin çerçevesi de çizilmelidir. Türk’ün itibarı Kürt’ün itibarıdır. Kürt’ün iffeti Türk’ün iffetidir. Türk’ün onuru Kürt’ün onurudur.
-
18.11.2025 07:35
Devlet Bahçeli'den İmralı çıkışı: Alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Herkes üç maymunu oynamanın merakında ısrar ederse, alırım yanıma üç arkadaşımı, kendi imkanlarımızla İmralı’ya gitmekten gocunmam, çekinmem, bir masa etrafında yüz yüze gelmekten de imtina etmem." dedi.
-
11.11.2025 07:17
Devlet Bahçeli: Bizim meselemiz vatandır, millettir, devlettir, al bayrağın altında 86 milyonun tek yürek olmasıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, kötü sözlerden, ölümcül engellerden, karanlık emellerden, kaos tetikçilerinden fedakarca koruyacak, milletiyle bir ve bütün halinde geleceği inşa edecektir." dedi.
-
31.10.2025 21:10
Harf Devrimi 97 yaşında
Mustafa Kemal Atatürk yeni alfabeyi 1928'in Ağustos ve Eylül aylarında birçok ilde halka tanıttı. 8-25 Ekim 1928 tarihlerinde tüm resmi görevliler yeni Türk Alfabesi sınavına tabi tutuldu. 1 Kasım 1928 tarihinde yeni Türk Alfabesi kabul edilerek Harf Devrimi gerçekleşti.
-
17.09.2025 04:59
Tek Partiden Çok Partiye: ‘Partili Cumhurbaşkanlığından Tarafsız Cumhurbaşkanlığına’
Sinan Meydan; AKP iktidarı, ana muhalefet partisi CHP’yi etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Oysa Türkiye Cumhuriyeti, tek partiden çok partiye, partili cumhurbaşkanlığından tarafsız cumhurbaşkanlığına geçerek demokratikleşmişti.
-
02.09.2025 18:19
Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığına atanan Gürsel Tekin'inin partiden ihraç edildiğini canlı yayında duyurdu
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin hakkında da konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce istifa ettiğini söyleyen ancak herhangi bir dilekçe vermediği ortaya çıkan Tekin'i partiden ihraç ettiklerini söyledi.
YAZARLARIMIZ





















