HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.07.2025 07:40
Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında yaptığı konuşmada, “Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Türkiye Yüzyılı ülkümüzü adım adım kuvveden fiile çıkartıyoruz” dedi.
-
15.07.2025 07:19
Özgür Özel: Son operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de katıldığı canlı TV programında konuştu: “Son Operasyondaki FETÖ’cülerin altını kazıyın, her birinden AK Parti bağlantısı çıkar.”
-
14.07.2025 10:40
Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'e terör suçlamasından tahliye dava devam ediyor
Savcı, Ahmet Özer'in tutukluluğunun devamını talep etti. Mahkeme heyeti, Özer hakkında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verdi. Ancak Özer'in tutukluluğu 'ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet' davası nedeniyle sürecek.
-
11.07.2025 12:54
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliğine Büşra Özdemir seçildi: Hizmet bayrağını yere düşürmemek hepimizin ortak sorumluluğudur!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanmasının ve görevden uzaklaştırılmasının ardından yapılan başkanvekilliği seçimini CHP’li Büşra Özdemir seçildi.
-
09.07.2025 22:36
TBMM genel kurulunda En düşük emekli aylığı 16 bin 881 liraya çıkaran torba kanun teklifi kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
09.07.2025 09:21
Abdullah Öcalan, PKK'ya ikinci kez çağrı yaptı: Silahın değil, siyasetin gücüne inanıyorum, sizi de bu ilkeyi hayata geçirmeye çağırıyorum
Silah bırakma törenine Abdullah Öcalan'ın mesaj gönderip göndermeyeceği merak edilirken, Öcalan'ın açıklaması, Fırat Haber Ajansı (ANF) tarafından görüntülü olarak kamuoyuyla paylaşıldı.
-
09.07.2025 09:15
Erdoğan, belediye operasyonu üzerinden Özel'e; Sen bu kafayla gidersen Özgür efendi daha çok şok olursun, mahcup olursun, en sonunda rezil-rüsva olursun!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AKP Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
08.07.2025 07:17
Devlet Bahçeli: Rüşvet ve yolsuzluk soruşturmalarında tutuklanan isimlerle ilgili esir tanımını kullanması aymazlık ve ayıplı bir üsluptur!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Bahçeli: Özellikle İzmir’de çıkan yangınların elektrik hatlarından kaynaklandığı bizzat il valisi tarafından açıklanmıştır.
-
07.07.2025 11:33
Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken sağlık sorunları için adli tıpa sevk edildi; davanın 2. duruşması 1 Ekim’de yapılacak!
Avukatların beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Ayşe Barım’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 1 Ekim’e ertelendi. Sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınması için sevkine karar verildi.
YAZARLARIMIZ






















