HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.12.2025 19:10
2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin maddeleri üzerindeki görüşmeler tamamlandı
Meclis Başkanvekili Celal Adan, birleşimi yarın saat 12.00'de bütçenin tümü üzerinde görüşmelerin ve 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin açık oylamasının yapılması için kapattı.
-
15.12.2025 11:51
Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın cenaze törenine katıldı
Hatuniye Camisi'nde öğle namazında dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından Durbay'ın cenazesi vatandaşlar tarafından omuzlarda Cumhuriyet Meydanı'na taşındı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yol boyunca tabuta omuz verdi.
-
12.12.2025 14:17
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bakanlığının 2026 yılı bütçesinin sunumunu yaptı
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörsüz Türkiye" kapsamındaki çalışmalara ilişkin, "Sürecin sağlıklı bir şekilde işlemesi ve devam etmesi için terör örgütü PKK ve iltisaklı tüm gruplar, fesih kararına uygun olarak silahlarını teslim etmelidirler.
-
12.12.2025 11:19
DEM Parti İmralı Heyeti TBMM'de Devlet Bahçeli ile görüştü: Yasal bir düzenlemeye ihtiyaç var ve bu bir barış yasası olmalı
DEM Parti İmralı Heyeti Üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Erol, TBMM’de yapılan görüşmenin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve heyetiyle birlikte basının karşısına çıktı.
-
06.12.2025 07:41
Devlet Bahçeli: Belediyeleri kasıp kavuran rüşvet, irtikap ve yolsuzluk iddiaları yaygın ve yoğun bir ahlak krizi değil midir?
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Aralık 2025'te Partisinin Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 22. Dönem Sertifika Töreni’ne katıldı ve konuşma yaptı.
-
25.11.2025 07:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
-
21.11.2025 20:25
İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan: Ana muhalefet partisi DEM Partidir, nokta
Şu ana kadar İmralı'ya gidecek komisyon heyetinde AKP'den Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, MHP'den Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, DEM Parti'den ise Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit'in yer alacağı kesin durumda.
-
19.11.2025 07:35
Müsavat Dervişoğlu: Sayın Bahçeli nereye isterse oraya gitsin. İster İmralı'ya, isterse Kandil'e; Milletin gideceği istikamet bellidir ve hiç kimse bunu değiştiremeyecektir!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM’de düzenlenen partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
-
18.11.2025 13:52
Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Komisyon gitmiyorsa ben giderim' demesi tarihi bir sorumluluk alma cesaretini göstermektir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, Orta Doğu'da önemli gelişmelerin yaşandığını, ABD'nin Suriye'ye yönelik "Sezar yaptırımlarını" kaldırılmasını önemli bulduklarını belirtti.
YAZARLARIMIZ


















