HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.06.2025 12:43
Ekrem İmamoğlu, Akın Gürlek tehdit davasında savunma yaptı; Güç gösterisi, zayıflığın alametidir!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’i tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davada ikinci kez ifade verdi. Dava iddianamenin geç ulaşması ve avukatların hazır olmaması nedeniyle 16 Temmuz 2025'e ertelendi.
-
05.06.2025 15:10
Özgür Özel: Saraçhane’deki Gibi Gerektiğinde Dönmemek Üzere Direnilirse O Sandık Gelir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Gaziosmanpaşa mitinginde sarf ettiği, “Gerekirse ayrılmamak üzere toplanırız” sözleri hakkında, “Dün biz aslında mitingimizi Anadolu yakasında bir başka ilçede yapacaktık."
-
18.05.2025 07:59
Aziz Sancar için milletimiz harekete geçti
Orhan Bursalı; Çok etkili bir Türk şairi olan Nevai, Çağatay ailesinden bir emirdi ve Çağatay dilinin yazılı dile dönüşmesinde etkili oldu. Vezirlik yaptı ve çok sayıda imar faaliyetlerinde bulundu. Tüm Türk cumhuriyetlerinin ortak şairi ve devlet adamıdır.
YAZARLARIMIZ