HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.03.2025 18:32
Halk TV'de ROK depremi; Gazeteciler Şule Aydın, Serpil Yılmaz, Timur Soykan, Murat Ağırel, Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu kanaldan ayrıldı!
Gazeteciler Sepil Yılmaz, Şule Aydın, Timur Soykan, Murat Ağırel ve Barış Pehlivan’dan oluşan “Kayda Geçsin”Ekibi ve Barış Terkoğlu Halk TV’nin Rasim Ozan Kütahyalı programı sonrası kanaldan ayrıldılar.
-
09.03.2025 20:50
Ekrem İmamoğlu, Antalya'da konuştu; Ön seçimde, CHP’nin zalimlere karşı nasıl tek yürek, tek bilek olduğunu göstereceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi ön seçimde yarışacak tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart'ta İzmir ve Kayseri'den sonra 9 Mart'ta Adana ve Antalya'da toplantı düzenledi.
-
08.03.2025 10:42
Dilek İmamoğlu; Kadın hakları mücadelesi kimsenin vicdan aklama aracı, imaj yaratma malzemesi değildir, olamaz!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İlham Veren Adımlar Buluşması" etkinliğinde, projenin fikir öncüsü akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birer konuşma yaptı.
-
04.03.2025 13:40
Özgür Özel: Asgari Ücretli, Emekli Bir Lokma Et İçin Buz Gibi Havada Bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; Ankara’nın biraz önce ayrı ayrı anons edilen tüm odalarının çok önemli kuruluşlarının başkanlarının yol arkadaşlığı ile birlikte buraya gelmiş olan sevgili Adnan Beker baba evine katılmak üzere burada."
-
28.02.2025 13:46
Ekrem İmamoğlu Almanya'da İstanbul 2027 Avrupa Oyunları için imza attı
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 54. Avrupa Olimpiyat Komiteleri Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, İstanbul’un ‘2036 Olimpiyatları hayalini’ dile getirdi. “Bu hayal, İstanbul 2027 Avrupa Oyunları ile başlıyor.” dedi.
YAZARLARIMIZ