HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.04.2025 13:15
Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu toplantısı özeti paylaşıldı; bir hafta vadeli repo ihalelerine tekrar başlanmasına karar verildi!
Kurul, politika kararlarını parasal sıkılaştırmanın gecikmeli etkilerini de dikkate alarak, enflasyonun ana eğilimini geriletecek ve enflasyonu orta vadede yüzde 5 hedefine ulaştıracak parasal ve finansal koşulları sağlayacak şekilde belirleyecektir.
-
23.04.2025 14:58
Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Bunlar Marmara’da beklediğimiz büyük deprem değil; Burada asıl deprem daha büyük ve 7’nin üzerinde olacak!
Prof. Dr. Naci Görür; Bunlar Marmara’da beklediğimiz büyük deprem değil. Bunlar bu fayın biriktirdiği stresi artırıyor. Yani kırılmaya zorluyor. Burada asıl deprem daha büyük ve 7’nin üzerinde olacak.
-
11.04.2025 09:25
Özgür Özel; Ben suikastı, dokunulmazlığımın kaldırılmasını, hapse atılmayı göze alıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; "Parti tarihindeki en önemli saldırılardan biriyle karşı karşıyayız. Partiyi savunmanın ülkeyi savunma ve Türkiye’nin geleceğini savunma noktasında olduğumuz bir yerdeyiz."
-
11.03.2025 18:32
Halk TV'de ROK depremi; Gazeteciler Şule Aydın, Serpil Yılmaz, Timur Soykan, Murat Ağırel, Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu kanaldan ayrıldı!
Gazeteciler Sepil Yılmaz, Şule Aydın, Timur Soykan, Murat Ağırel ve Barış Pehlivan’dan oluşan “Kayda Geçsin”Ekibi ve Barış Terkoğlu Halk TV’nin Rasim Ozan Kütahyalı programı sonrası kanaldan ayrıldılar.
-
09.03.2025 20:50
Ekrem İmamoğlu, Antalya'da konuştu; Ön seçimde, CHP’nin zalimlere karşı nasıl tek yürek, tek bilek olduğunu göstereceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi ön seçimde yarışacak tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart'ta İzmir ve Kayseri'den sonra 9 Mart'ta Adana ve Antalya'da toplantı düzenledi.
YAZARLARIMIZ