HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
07.07.2026 02:36
Akbelen savunucusu Esra Işık'a 44 bin 200 lira para ve 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi
Muğla’nın Milas ilçesinde Akbelen Ormanı çevresindeki acele kamulaştırma kararına ilişkin bilirkişi keşfi sırasında yapılan protesto sonrasında tutuklanan ve 42 gün sonra tahliye edilen Esra Işık’ın yargılandığı davada karar çıktı.
-
27.02.2026 14:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
19.02.2026 11:09
Gökhan Günaydın; Muğla'nın yüzde 68'ine Ocak ve Şubat’ta 23 bin futbol sahası büyüklüğündeki alana maden ruhsatı verildi
CHP TBMM Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Muğla'nın %68'inin maden ruhsatına açıldığını belirterek, bu durumun 1 milyon 235 bin futbol sahası büyüklüğünde bir alanın tehdit altında olduğu anlamına geldiğini söyledi.
-
17.02.2026 13:35
Özgür Özel: Erdoğan diyordun ki ‘Günümüzün Hitler’i.’ Nasıl olacak şimdi? Nasıl olacak? Orada Filistinlileri katleden Hitler’i birlikte mi alkışlayacaksınız?
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Özel: Erdoğan kendisi de otel, tatil köyü, kumarhane yapılacak olan bu işgal planında yer almayı kabul ettiğini bildirdi.
YAZARLARIMIZ
























