HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.03.2026 15:35
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: bir ülkeye demokrasi ve refahın gelmesinin yolu o ülkenin kendi dinamikleriyle mümkün!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Her türlü dış müdahaleye karşıyız ama bölge ülkelerinin, dış müdahalelerin önüne geçmek için önce kendi ülkelerindeki huzuru, demokrasiyi ve barışı sağlaması gerekiyor." dedi.
-
03.02.2026 07:30
Yankı Bağcıoğlu: Nasıl savaş hazırlıkları yıllık seferberlik tatbikatları ile test ediliyorsa, afet müdahalesi de aynı ciddiyetle, aynı çapta ve gerçekçi tatbikatlarla sınanmalıdır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu “6 Şubat Depremi ve Alınan Dersler” ile ilgili istanbulgercegi.com'a bir açıklama yaptı.
-
15.01.2026 14:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
-
06.01.2026 10:30
Devlet Bahçeli: Devlet Başkanı Maduro’ya karşı yapılan gayri meşru ve hukuk dışı saldırıyı nefretle, şiddetle ve her yönüyle sadece kınamıyor, hepten lanetliyorum!
MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin 2026 yılının ilk grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 15 Temmuz’da, casus ve haşhaşi örgütü maşa olarak kullanarak üzerimize salan ABD, Venezuela’da bunun yerine doğrudan müdahale etmiştir.
-
04.01.2026 00:05
Devlet Bahçeli'den Venezüella açıklaması: 'Bizim tarafımızdan bilinen ve tanıdık bir komplodur'
Devlet Bahçeli: ABD’nin bugün Venezuela’da yapmış olduğu askeri müdahale ile devlet başkanı Nicholas Maduro’yu iktidardan hukuksuz ve haksızca uzaklaştırma girişimi bizim tarafımızdan bilinen ve tanıdık bir komplodur.
-
03.01.2026 16:30
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu: ABD'nin Venezuela'ya düzenlediği saldırılar ve ülke yönetimine müdahalesi açık bir insanlık suçudur!
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu: ABD'nin cumartesi sabahı itibariyle Venezuela'ya başlattığı askeri saldırı, tüm insanlığın gözü önünde işlenen ağır bir suçtur.
-
19.11.2025 11:35
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu: Böcek ailesinin tedavisinde sorun saptanmadı
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul'da hayatını kaybeden 4 kişilik Böcek ailesinin tedavi süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Memişoğlu, 2 hastanede gerekli müdahalenin yapıldığını söyledi. Bakan, her ihtimale karşı inceleme yapıldığını açıkladı.
-
16.11.2025 00:40
İBB Başkanvekili Nuri Aslan'dan Kabataş metro istasyon çalışmasında hayatını kaybeden işçi için başsağlığı mesajı
İBB Başkanvekili Nuri Aslan; Yaşanan kazanın ardından tüm işçilerimiz bölgeden tahliye edilmiş olsa da, tedavi gören işçilerimizden Selahattin Erdoğan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki hayatını kaybetti.
YAZARLARIMIZ

























