HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
12.07.2025 17:00
Özgür Özel, Malatya'dan Erdoğan'a seslendi: 'Artık yaşlandın ve yoruldun, ülkenin derdini duymuyor, çözmüyorsun; gel 2 Kasım'da aday ol'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: 'Türkiye’nin Birinci Partisi CHP'yi Kimseye Aşağılatmam, Senin Alnını Karışlarım.'
-
11.07.2025 20:56
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Vereceği Müjde; Erken Seçim Müjdesidir, Erdoğan Gideceğini Söylerse Herkes Rahatlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel; Manavgat‘ta hepimizin yüzünü öne eğen, canını sıkan görüntüler ortaya çıktı.
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
01.06.2025 17:13
Özgür Özel: Ekrem Başkan Bizim Çoban Yıldızımız!
Özgür Özel, partisinin Antalya Kepez'de düzenlediği mitingde konuştu; Aciz bir yargı, aciz bir savcı, aciz bir dosyayı sırf kendi çıkarların için yaratmaya çalışıyorsun. Oysa Türkiye Cumhuriyeti bunu hak etmedi, bundan sonra da hak etmeyecek.
-
25.05.2025 21:05
Özgür Özel, Bursa'da konuştu; ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi’ diye bir şey de yok. Kaleler bitsin, kutuplaşma bitsin. Bizim de kalelerimiz bu milletin birliğine feda olsun!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Bursa Osmangazi Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde Erdoğan'a seslendi; Sadece kendi gördüğü bir ahtapota inanıyor!
-
14.05.2025 18:15
Özgür Özel; Ant olsun ki o Silivri’nin üstündeki dikenli telleri söküp atacağız, ant olsun ki o kalın duvarları yıkacağız, ant olsun ki Silivri’yi müze yapacağız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Artık buradan Erdoğan’a sesleniyorum; Silivri’nin duvarlarını bu millet yıkacak, seçim sandığı gelince bu millet Ekrem Başkan’ı Cumhurbaşkanı yapacak.
YAZARLARIMIZ


















