HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.09.2025 13:23
Umut Davası'nda Mehmet Ağar konuştu: Biz Uğur Bey ile sık sık görüşürdük. Sık sık evine gider fikir alışverişinde bulunurduk. Gladyo örgütü ile işimiz olmaz!
Uğur Mumcu suikastının de aralarında olduğu 22 faili meçhul cinayeti kapsayan "Umut Davası"nda 13'üncü duruşma görüldü. Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya SEGBİS aracılığıyla bağlanan Mehmet Ağar ifade verdi.
-
19.09.2025 05:48
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bakan’ın söz ettiği şirket 435,5 milyon TL’lik ihale almış
Çiğdem Toker: Özel Harekat Dairesi Başkan Yardımcısı olarak atanan Veysel Murat Tuğrul hakkında nakit ödeme aldığı, ihaleler için baskıda bulunduğunu belirttiği yemek şirketi, EKAP kayıtlarından derlediğimiz bilgilere göre kamudan yaklaşık 435,5 milyon liralık ihale almış.
-
18.09.2025 11:25
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, 11. toplantısında Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden gelen sivil toplum kuruluşu temsilcilerini dinledi
Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun 11. toplantısında Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden gelen sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin konuşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.
-
18.09.2025 10:18
Devlet Bahçeli'den Rusya ve Çin İttifakı önerisi: Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil olması arzu ve önerimizdir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den “İç ve Dış Siyasi Gündeme İlişkin” açıklama. Bahçeli: Artık Gazze’de süregelen insani felakete sabır ve tahammül kalmamıştır.
-
17.09.2025 13:52
Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'nde konuştu: Bugün Türkiye, hem içeride hem bölgesinde kendi oyununu kurma kudretine sahip bir ülkedir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ

























