HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.11.2025 10:51
Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Terörsüz Türkiye', Türk milletinin ve Türk devletinin tavizsiz kararıdır. Bu karar ve kararlılığı sekteye uğratmaya, sabote etmeye hiçbir hayasız hamakat ve hamaset siyasetçinin takati yetmeyecektir. "Terörsüz Türkiye hedefine cephe açan düzenbaz, fitnebaz ve madrabaz siyaset cambazlarının haysiyetlerindeki zaafı, hüviyetlerindeki zayıflığı görüyor, bunların alayının beş para etmez ciğerini yakından biliyoruz." dedi.
-
11.11.2025 10:17
Devlet Bahçeli: Bizim meselemiz vatandır, millettir, devlettir, al bayrağın altında 86 milyonun tek yürek olmasıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, kötü sözlerden, ölümcül engellerden, karanlık emellerden, kaos tetikçilerinden fedakarca koruyacak, milletiyle bir ve bütün halinde geleceği inşa edecektir." dedi.
-
08.11.2025 02:27
CHP'li Gürer: Halk açlıkla, borçla, icrayla baş başa bırakıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Hazine ve Maliye Bakanlığı 2026 yılı bütçesi görüşmelerinde Komisyonu’ndaki yaptığı konuşmada, Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz ve yoksulluğa dikkat çekti.
-
08.11.2025 00:58
CHP'li Güzelmansur: Hatay'da yıkılan işyeri 47.653, 3 yılın sonunda yapılan 2.500! Mücbir sebep uzatılmalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay’da hayatın hiçbir alanında normale dönülmediğini belirterek, mücbir sebep süresinin 30 Kasım’dan sonra uzatılması çağrısında bulundu.
-
05.11.2025 12:35
Erdoğan'dan Özgür Özel'e deprem bölgesi tepkisi: Önceden turist gibi de olsa bölgeye yollarını düşürüyorlardı, şimdi artık onu bile yapamıyorlar!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.
-
04.11.2025 10:30
Devlet Bahçeli; Seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir.!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Meclis’te kurulan Komisyon’dan seçilecek milletvekillerinin İmralı’ya giderek ilk ağızdan ve ilk elden ihtiyaç duyulan mesajları alması süreci çok daha güçlendirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi böylesi bir heyete katılmaya hazırdır.
YAZARLARIMIZ

























