HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.08.2025 20:27
İsrail’in Gazze’deki İşgalini Genişletme Kararı ve Filistin Halkına Yaptığı Soykırım Meclis Başkanlığı Tezkeresi oy birliğiyle kabul edildi
TBMM Genel Kurulu’nda, "İsrail’in Gazze’deki İşgalini Genişletme Kararı ve Filistin Halkına Yaptığı Soykırım" hakkında “Meclis Başkanlığı Tezkeresi” oy birliğiyle kabul edildi.
-
29.08.2025 15:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
29.08.2025 13:07
TBMM, Kurtulmuş’un başkanlığında, İsrail'in Gazze saldırısı gündemi ile toplandı: İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarındaki her eylemi uluslararası hukukun ihlalidir!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail soykırım politikalarından dönene kadar, vazgeçene kadar BM dahil tüm uluslararası kuruluşlardaki üyeliklerinin askıya alınmasını teklif ediyorum, uluslararası camiaya ilan ediyorum.” dedi.
-
27.08.2025 17:44
Özgür Özel'den Beyoğlu'ndan Erdoğan'a: 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Beyoğlu'nda partisinin düzenlediği mitingde konuştu: Buradan Erdoğan’a, onun yargıdaki aparatlarına sesleniyorum. Bizi yıldıramazsınız. 9 dalga yaptınız, 99 dalga da yapsanız buradayız. Ayaktayız, eylemdeyiz.
-
20.08.2025 04:29
‘İsmet İnönü’den Bugüne Işık Tutan Açıklamalar’: Aşiret-Tarikat Sorunu
Sinan Meydan: “Eşkıya ile devlet idaresinin bir tertibe, bir anlaşmaya girmesi olmaz. Devlet idaresinde böyle bir şeyi benim aklım almaz. Siyasette almıyor, nerede kaldı adi şekavette (eşkıyalıkta) alsın…” (İsmet İnönü)
-
19.08.2025 21:35
İller Bankası mı, siyasete finansman mı?
Çiğdem Toker; AKP iktidarı döneminde tarumar edilen, aşındırılan kurumlar, değerler, olguları tam listelemeye imkân yoktur belki ama İller Bankası’nın bugün ne yazık ki bir “aparat” gibi kullanılmak istenmesini bir örnek olarak ekleyebiliriz.
YAZARLARIMIZ

















