HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.06.2025 19:27
İBB soruşturmasında iş insanları Ali Nuhoğlu ve Süleyman Atik'e 'etkin pişmanlık' tahliyesi
İBB'ye yönelik "yolsuzluk" soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ve "etkin pişmanlık" hükümleri kapsamında ifade veren iş insanı Ali Nuhoğlu ve Süleyman Atik "yurt dışı çıkış yasağı" ile "konutu terk etmeme şeklinde" adli kontrol tedbirleriyle tahliye edildi.
-
01.06.2025 16:45
TBMM, Adalet Komisyonunda 10. Yargı Paketi kabul edildi; Genel Kurulda Görüşmeler 3 Haziran'da başlayacak!
Kamuoyunda "10. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
-
26.05.2025 14:05
Erdoğan; ''Bizler yakın geçmişte bürokratik oligarşiden 'bugün git yarın gel' anlayışından, 'hamili kart yakınımdır' zihniyetinden çok çektik''
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen “Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İş Birliği Protokolü İmza Töreni”ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
26.05.2025 09:44
Eğitim İş Sendikası 81 ilde eş zamanlı 2024-2025 yılı akademik yılı değerlendirme raporunu açıkladı
Eğitim İş Sendikası 7 nolu üniversite şubesi Yıldız Teknik Üniversitesi A kapısının önünde 26 Mayıs pazartesi günü saat 12:00’de 2024-2025 yılı akademik yılı değerlendirme raporu ile ilgili basın açıklaması yaptı.
-
21.05.2025 09:08
İBB bürokratlarından etkin pişmanlıktan yararlanan Ertan Yıldız 'ev hapsi' kararıyla tahliye edildi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında tutuklanan İlk 'etkin pişmanlık' ifadesi yeterli bulunmayan Ertan Yıldız'a ikinci ifadede tahliye; Başsavcılık "Tespitler somutlaştırıldı" dedi.
YAZARLARIMIZ


















