HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
03.06.2025 10:40
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Bugün terör örgütünün başıyla müzakereyi konuşuyorsak, 'yapmayacağım' dediğini yapıyorsan meşru değilsin!
CHP Genel Başkanı Özel, kurban bayramı için emeklilere verilen 4 bin TL'lik ikramiyenin meblağ olarak düşük olmasını eleştirdi ve 2018'de bin TL'lik ikramiye ile bir koç alınabildiğini, bugün ise ancak 4 kilo et alınabildiğini söyledi.
-
03.06.2025 09:51
Tülay Hatimoğulları, 'Terörsüz Türkiye' çalışmaları için barışın inşası konusunda ortak adım atması en geniş yelpazedeki toplumsal mutabakatın oluşması çok önemlidir!
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları; Yeni toplumsal sözleşme, yine Sayın Özgür Özel'in ifade ettiği üzere, ana dilde eğitim ve kapsayıcı bir vatandaşlık tanımının da desteklendiği bir çözüm sunabilmelidir.
-
03.06.2025 05:38
‘Yolcu değil hancıyız, emri hak vaki olunca’: Ne demek istedi?
Orhan Bursalı; Cumhurbaşkanı bu sözleriyle “Türkiye’deyiz, burası bizim vatanımız, gitmeyiz bir yere, kaçmayız” mı demek istedi, yoksa iktidarını, Saray’ı kastederek “Tanrı canımızı alıncaya kadar, burada kalacağız, oturacağız” mı demek istedi?
-
02.06.2025 15:45
Erdoğan; Türkiye, CHP eski genel başkanının iddia ettiği gibi vassalığa doğru değil, her alanda tam bağımsızlığa doğru hızla yol almaktadır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı.
-
29.05.2025 09:10
CHP Genel Başkanı Özel DİSK’i ziyaret ettiği gün Genel-İş Sendikası İzmir'i felç eden grevi başlattı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Temmuz’da Asgari Ücrete Ara Zam Verilmemesi Hükümetin İntiharı Olur.” Ziyaretin ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile birlikte ortak basın açıklaması yaptı.
-
29.05.2025 05:19
İstanbul'un fethinin 572. yıl dönümü her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacak
Etkinlikler kapsamında 29 Mayıs Perşembe günü Edirnekapı’dan Saraçhane’ye tüm İstanbulların katılabileceği bir yürüyüş düzenlenecek. Yürüyüş sonrasında etkinlikler, Saraçhane’deki İBB binası önünde Yüksek Sadakat konseri ile devam edecek.
YAZARLARIMIZ





















