HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.09.2025 11:32
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ile 25 sanık 2 Eylül'de ilk kez hakim karşısında
Görevden uzaklaştırılan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 26 sanığın, "ihaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" suçlarından yargılanmasına başlandı.
-
01.09.2025 14:31
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin Karayipler'de bin 200 füze taşıyan 8 donanma gemisi ile ülkesinde rejim değişikliği yaratmayı hedeflediğini duyurdu
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, pazartesi günü yaptığı açıklamada, 1.200 füze taşıyan sekiz ABD askeri gemisinin ülkesini hedef aldığını ve ülkesinin "kendini savunmak için maksimum hazırlık durumunda" olduğunu söyledi.
-
29.08.2025 23:27
İsrail’in Gazze’deki İşgalini Genişletme Kararı ve Filistin Halkına Yaptığı Soykırım Meclis Başkanlığı Tezkeresi oy birliğiyle kabul edildi
TBMM Genel Kurulu’nda, "İsrail’in Gazze’deki İşgalini Genişletme Kararı ve Filistin Halkına Yaptığı Soykırım" hakkında “Meclis Başkanlığı Tezkeresi” oy birliğiyle kabul edildi.
-
25.08.2025 20:30
Kemal Kılıçdaroğlu, 2016 yılında Artvin Şavşat'ta giderken terörist saldırısında şehit olan Fatih Çaybaşı'nın sene-i devriyesi nedeniyle mesaj yayımladı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Ağustos 2016 tarihinde Şavşat’tan Artvin’e giderken terör örgütünün saldırısında çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerimiz Fatih Çaybaşı'nın sene-i devriyesinde mesaj yayımladı.
-
25.08.2025 19:18
Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine sonrası açıklamasında: Belediyeleri aile çiftliğine çevirenler için artık deniz bitmiştir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.
-
23.08.2025 14:01
Devlet Bahçeli: TBMM’nin olağanüstü toplanmasına yer ve gerek yoktur. CHP’nin gündemi ve siyaset güvertesi yalan, riya, iftira ve dedikodu üzerine bina edilmektedir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; CHP Genel Başkanı’nın TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurması, bunu da Gazze istismarıyla temellendirmesi boşuna bir avunmadır.
YAZARLARIMIZ