HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
-
23.02.2026 13:00
CHP kurultay ceza davasında ara karar: Mahkeme, davanın İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki İBB dosyası ile birleştirilmesini talep etti
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38'inci Olağan Kurultayı'nda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan ceza davasının duruşması 1 Nisan'a ertelendi.
-
18.02.2026 09:02
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu Raporu 47 kabul, 2 ret ve 1 çekimser tercihle kabul edildi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Yaptığımız müzakereler sonucu ortaya çıkan bu rapor, bir partinin ya da birkaç partinin raporu değil, bütün partilerin uzlaşarak ortaya çıkarmış olduğu bir rapordur.
-
22.01.2026 23:13
TBMM'de en düşük emekli maaşının yirmi bin liraya çıkarıldığı torba kanun AKP ve MHP oyları ile kabul edildi
En düşük emekli aylığının artırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
21.01.2026 22:30
Özgür Özel, Çekmeköy'den seslendi: Erdoğan geldiğinde en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Şimdi Erdoğan gidiyor, en düşük emekli maaşı 2 çeyrek altın alıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Çekmeköy’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı. Özel: Düş milletin yakasından. Getir sandığı. Millet senden zam değil, sandık bekliyor.
YAZARLARIMIZ




















