HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
26.06.2025 04:50
TİP Genel Başkanı Erkan Baş: TÜİK nasıl olsa bir hamlede enflasyonu indiriyorsa, bu memleketin Merkez Bankası'na ne ihtiyacı var?
Erkan Baş, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon verilerini eleştirerek, "Siz enflasyonla mücadeleyi TÜİK'in matematik hamleleriyle yapıyorsanız,
-
20.06.2025 16:07
Türkiye Barolar Birliği 23 Haziran'da, 'Savunmayı Savunmak' için İstanbul Adliyesinde buluşuyoruz!
Türkiye Barolar Birliği: "Meslektaşımız Av. Mehmet Pehlivan’ın, yalnızca avukatlık faaliyetleri gerekçe gösterilerek tutuklanması; yargının kurucu unsuru savunmayı işlevsiz hale getirme girişimidir."
-
19.06.2025 17:24
Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı
Mehmet Pehlivan: Bu açık bir yargı kumpasıdır. Tek nedeni de herkesin bildiği üzere Ekrem İmamoğlu’nun avukatlığını yapmamdır. Amaçları korkutmak, susturmak, yalnızlaştırmaktır. Boşuna uğraşıyorlar. Çünkü biz avukatlar teslim olmayız.
YAZARLARIMIZ















