HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.03.2025 21:39
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in davetiyle Saraçhane'de bir araya gelen yüzbinlerce İstanbullu, iradesine sahip çıktı
İstanbullular, kapısına yüzlerce polis dayanarak, şafak operasyonuyla hukuksuz bir biçimde evinden gözaltına alınan seçilmiş TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, yüzbinlerce insanın katılımıyla bir kez daha sahip çıktı.
-
21.03.2025 12:46
Erdoğan, Nevruz'da konuştu; CHP Genel Başkanının çağırdığı sokak unutmayın, çıkmaz sokaktır!
21 Mart Nevruz Günü Anma Programı’na katılan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörsüz Türkiye hedefiyle yürüttükleri çok boyutlu çalışmalarda bazı kritik eşikleri suhuletle geride bıraktıklarını belirtti.
-
18.03.2025 17:31
Ekrem İmamoğlu'ndan diploma açıklaması; Kendimi milletime emanet ediyorum!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hukuksuz bir biçimde alınan “diploma iptali” kararı haberini, 31 Mart 2019 İstanbul seçimlerinin iptal edildiği 6 Mayıs 2019’da olduğu gibi, yine iftar için bir vatandaşın evine giderken aldı.
-
18.03.2025 10:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
18.03.2025 07:20
ALİKEV; Yaşasaydı bugün 31 yaşında olacaktı; Ali İsmail’in düşleri, her dayanışma anında hayat buluyor!
Ali İsmail Korkmaz, Taksim Gezi Parkı protestolarına destek amacıyla Eskişehir'de katıldığı yürüyüşe müdahale eden polis ve karşıt görüşlü gruplar tarafından darp edilerek 19 yaşında öldü. Yaşasaydı bugün 31 yaşında olacaktı.
YAZARLARIMIZ

























