HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
16.04.2026 11:35
Adalet Bakanı Akın Gürlek: 95 kişi gözaltında, 1104 sosyal medya hesabına erişim engeli
Adalet Bakanı Gürlek: 130 hesap sahibi hakkında soruşturma başlatılmış, 95 kişi gözaltına alınmıştır. 35 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürmekte olup 1.104 sosyal medya hesabına da erişim engeli getirilmiştir.
-
16.04.2026 09:33
MEB ve İçişleri Bakanlığı ortak karar; aile-okul-kamu-sivil toplum iş birliği güçlendirilecek ve koruyucu-önleyici çalışmalar yaygınlaştırılacak
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla okullar ve çevrelerindeki alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıya ilişkin ortak açıklama yapıldı.
-
16.04.2026 08:47
EGM: okul saldırıları sonrası 940 sosyal medya hesabına erişim engeli, 93 adet Telegram grubu kapatıldı ve 83 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi
EGM, okul saldırılarının ardından yapılan çalışmaları kapsamında 940 sosyal medya hesabına erişim engeli getirilerek, 93 adet Telegram grubu kapatıldığını ve 83 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu.
-
15.04.2026 20:00
Kemal Kılıçdaroğlu, iki ilde meydana gelen okul saldırıları ve can kayıpları hakkında mesaj yayımladı
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; Sağlıklı çocuklar, sağlıklı ailelerden ve ebeveynlerden yetişir. Aile yapısını korumak hepimizin görevidir.
-
15.04.2026 11:15
Kahramanmaraş'ta ortaokulda silahlı saldırı: 1 Öğretmen, 8 öğrenci öldü 6'sı ağır 13 yaralı var!
Sondakika, Kahramanmaraş'taki bir ortaokulda 14 yaşındaki bir öğrenci tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 8'i öğrenci, 1'i öğretmen olmak üzere 9 kişi hayatını kaybettiği, 13 kişi yaralandı.
-
14.04.2026 10:35
Devlet Bahçeli; CHP, yapısındaki karışıklığı Türkiye'yi karıştırarak karalamaya heves etmesin. Ara seçim yok!
MHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli; "Barışı lafzında taşıyıp savaşı fiilinde büyüten ikircikli anlayışların değil, adaleti, dengeyi ve hakkaniyeti esas alan yeni bir küresel iradenin tecellisi artık kaçınılmazdır.
-
11.04.2026 19:12
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan: İran heyeti Pakistan’da ulusal çıkarları kararlılıkla savunuyor!
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Pakistan’da bulunan üst düzey İran heyetinin “tüm gücüyle İran’ın çıkarlarını koruduğunu” belirterek, heyetin bu doğrultuda cesur bir şekilde müzakere yürüttüğünü ifade etti.


















