HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.09.2025 18:50
Devlet Bahçeli'den İzmir'de yaşanan karakol saldırısı ve şehitler için mesaj: Türk milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında; Sabah saatlerinde 16 yaşında olduğu belirlenen bir katilin uzun namlulu silahla bir polis karakolunu yaylım ateşine tutması Türkiye’miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir.
-
08.09.2025 14:00
CHP İstanbul binası önünde gerginlik: Gürsel Tekin'den açıklama: Biz kayyum değiliz. Kayyum Şişli'de, Esenyurt'ta!
CHP İstanbul İl Kongresi'nin iptali ve Gürsel Tekin'in görevlendirilmesi sonrası başlayan gerginlik sürüyor. İstanbul İl Başkanlığı binası önünde açıklama yapan Gürsel Tekin "Biz kayyum değiliz. Kayyum Esenyurt'ta, Şişli'de." dedi.
-
08.09.2025 13:10
Kemal Kılıçdaroğlu: Polis Merkezi’ne yapılan alçak saldırıyı lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!
CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında: Saldırıda şehit düşen kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı polisimize acil şifalar diliyorum.
-
08.09.2025 11:49
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi, şüphesiz bir program partisidir. Partimiz, değişimin, yeniliğin partisidir!
Özgür Özel: Parti programımız dört temel sütun üzerine oturuyor. Bunlardan birincisi devlet, yönetim ve demokrasi. İkinci sütun kalkınma ve ekonomi. Üçüncüsü sosyal devlet ve refah. Dördüncü kısım ise dış politika, güvenlik ve dirençlilik.
-
08.09.2025 09:55
İzmir'de Salih İşgören Karakolu’na silahlı saldırı düzenlendi: 2 polis şehit oldu, 1 polis ağır yaralandı!
İzmir’in Balçova ilçesinde sabah saatlerinde Salih İşgören Karakolu’na silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 1. Sınıf emniyet müdür Muhsin Aydemir, Polis Memuru Hasan Akın şehit düştü. Polis Memuru Ömer Amila ise ağır yaralandı.
-
08.09.2025 00:22
Özgür Özel'den, İçişleri bakanı Yerlikaya'ya; kanunsuz emirle devletin polisini vatandaşla karşı karşıya getirmeye çalışan sizlersiniz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya; İl Başkanlığımız, Cumhuriyet Halk Partililerin baba evidir, evimizi ablukaya almak haneye tecavüzdür.
YAZARLARIMIZ