HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
15.07.2025 10:40
Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında yaptığı konuşmada, “Ülkemizin önünde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Türkiye Yüzyılı ülkümüzü adım adım kuvveden fiile çıkartıyoruz” dedi.
-
12.07.2025 11:06
Erdoğan: Cumhur İttifakı olarak AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve DEM heyetiyle de birlikte bu süreci evelallah pişirerek geleceğe taşıyacağız!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
-
11.07.2025 23:56
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Vereceği Müjde; Erken Seçim Müjdesidir, Erdoğan Gideceğini Söylerse Herkes Rahatlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel; Manavgat‘ta hepimizin yüzünü öne eğen, canını sıkan görüntüler ortaya çıktı.
-
10.07.2025 14:12
İBB duyurdu: Üsküdar-Sultanbeyli arası 50 dakika olacak; 2026'nın başında açılıyor!
İBB'den yapılan açıklamada: Üsküdar–Ümraniye–Çekmeköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde olan hattın Sultanbeyli etabının tamamlanmasıyla birlikte Üsküdar’dan Sultanbeyli’ye kesintisiz metro ulaşımı sağlanacak.
-
10.07.2025 13:23
İBB, eski maden sahasında oluşan ve geçmişte boğulma vakalarının yaşandığı Martılı Göl’ün bulunduğu alanı rehabilite edecek
İBB eski bir maden sahasına su dolmasıyla oluşan Martılı Göl ve Mavi Göl olarak bilinen yapay göletin rehabilitasyonu için 2 Mayıs 2016 tarihinde bir yazı ile Orman Bölge Müdürlüğü’ne talepte bulundu.
YAZARLARIMIZ
























