HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
06.07.2025 08:20
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir Ankara'da hastanelik oldu: salgın mı var?
Doğan Demir: Geçtiğimiz Perşembe günü TBMM'nde yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle önce Meclis Hastanesi'ne, ardından başka bir hastaneye sevk edilerek gün boyunca teşhisi konulamayan şiddetli ağrılarla mücadele ettim.
-
05.07.2025 21:40
Tunç Soyer: Kimi dolandırmışım, kimden ne menfaat elde etmişim bunların hiçbiri savcılık dosyasında yok
Tutuklu eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cezaevi adresini paylaşarak, "Zaman zaman cezaevi günlüğümü sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Arada sırada siz de bana yazarsanız sevinirim" dedi.
-
05.07.2025 12:13
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Kasımpaşa delikanlısıysan seçime bekliyorum, bana milleti sokağa davet ettirme, aklını başına topla!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanlarına operasyon hakkında açıklamasında İstanbul Başsavcısı Akın Gürlek'e soruyor: Tuzla’da bir yazlık villa var mı? Soruyorum: Aileden herhangi birinin kredi kartlarını Vanlı bir iş adamı ödüyor mu?
-
05.07.2025 04:03
Adana BŞB Başkanı Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere gözaltında!
Aziz İhsan Aktaş’ın “örgüt elebaşı olmakla” suçlandığı soruşturmada; suç örgütünün, belediye başkanları ve belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet verip ihaleleri organize ettiği iddia ediliyor.
-
01.07.2025 10:40
Özgür Özel: 19 Mart darbesinin 100’üncü günde 6 trilyon liralık ekonomik hasar var!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: 100 günlük bu maliyetle neler yapılabilirdi? 13 milyon işsizimize 40’ar bin lira maaş bağlanabilirdi. 86 milyonun her birinin cebinden 70’şer bin lira para çıkmıştır.
-
01.07.2025 09:16
Sinan Ateş'in kişisel bilgilerinin temini davasının, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ki 2 sanıklı dava ile birleştirilmesine karar verildi
Ankara 34. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 8 sanığın, ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yayma'' ve ''suçluyu kayırma'' suçlarından yargılandığı davanın duruşması görüldü.
YAZARLARIMIZ


















